“Skal alle skifte navn?”

… Er nok et af de spørgsmål, jeg har fået allermest.

Det korte svar er, at nej, ikke alle skal skifte navn, og det er også langt fra alle, der er tiltrukket af numerologien.

Og fra et helt ærligt sted: Det var jeg heller ikke i starten.

Nogle gange udvikler vi mennesker os dog så meget, at vi gerne vil gå endnu videre.

Personligt havde jeg selv følelsen af at “ramme et glasloft” hver gang jeg prøvede at tage min rejse og udvikling til et nyt niveau. Jeg blev nødt til at indrømme, at jeg ikke kunne nå længere på egen hånd, og at jeg blev nødt til at kalde hjælp ind udefra.

Numerologien handler om skæbne og om at slippe karmiske tråde. Om at leve dit fulde potentiale – for du har så uendeligt meget, skønneste sjæl – og at blive endnu mere dig selv.

Det handler i virkeligheden om, at stå endnu stærkere i dig, og at tappe ind i det, du er kommet her til verden for.

Jeg ved godt, at det lyder fluffy, og jeg ville ønske, at der var noget til at måle og veje det- men nogle ting skal mærkes og føles. Vi mennesker er ikke bare en fysisk krop. Vi har også en energetisk krop, en sjæl, et sind.

Og det er lige, som det skal være.

Når det er sagt, så er det ikke alle, der bliver tiltrukket af numerologien. Og det er helt, helt okay. Vi har alle hver vores vej.

Hvis numerologien og et eventuel navneskifte er for dig, så kan du mærke det. Du bliver nysgerrig, måske du tager dig selv i at læse mere og mere om det, og at lege med tanken om, hvordan det ville være at skifte navn. Det kan også bare være at du tænker: “Jeg aner ikke, hvad jeg går ind til, men dét dér, det skal jeg bare prøve”.

Det er helt normalt at opleve lige dele sommerfugle i maven og frygt (især for, hvad andre måtte sige, men det er et helt blogindlæg for sig).

Jeg har også mødt nogle, der havde et rent numeroskop uden at have skiftet navn. Så hvis du ikke har været til numerolog, betyder det ikke nødvendigvis, at dit numeroskop er “dårligt”. Der er så mange flere nuancer til det.

Har du nogle spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive en kommentar her nedenunder.

De kærligste hilsner

admin