COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK:

 

HVEM ER VI:

Vibrant Academy Holistic Teacher er dataansvarlig for at behandle de personoplysninger, som vi modtager af dig. 

Vores kontaktoplysninger er Vibrant Academy Holistic Teacher, Grønningen 3B 2. tv., 1270 København K.

CVR: 36581514.

Vores webadresse er: https://carolinaisadora.dk

 

HVILKE PERSONLIGE DATA INDSAMLER VI, OG HVORFOR:

Behandlingen af din persondata sker efter den gældende lovgivning om personoplysninger, inkl. databeskyttelsesloven.

 

Vi behandler dine personoplysninger, når du vil høre mere om vores services, eller henvender dig med spørgsmål gennem vores kontaktformular eller e-mail. 

De vil kun blive behandlet, for at vi kan svare på din henvendelse, eller levere en service eller ydelse til dig.

 

Den gemte kommunikation slettes seneste 1 år efter den seneste kontakt. 

 

Vi registrer følgende oplysninger, når du er kunde hos os: Kontaktperson, IP-adresse, email, betalingsoplysninger, evt. virksomhedsnavn og evt. CVR.

 

Så længe du er kunde hos os, vil vi bevare dine oplysninger, men de vil blive slettet, når du ophører som kunde. Regnskabsbilag skal dog opbevares i mindst 5 år efter afsluttet årsregnskab. 

 

SIKKERHED:

Vi har truffet organisatoriske og tekniske procedurer mod at dine oplysninger ikke bliver offentliggjort, slettet, misbruges eller på anden måde forringes.

 

MEDIER:

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

 

KONTAKTFORMULARER:

Til kontaktformular benyttes plug-in’et WPForms. 

WPForms privatlivspolitik kan findes her: https://wpforms.com/privacy-policy/

 

Kontaktformularindsendelser bruges til kundeservice, men bruges ikke til markedsføring. 

Kontaktformularindsendelser beholdes i den periode, hvor kontakten er aktuel. 

 

COOKIES:

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

 

INDLEJRET INDHOLD FRA ANDRE WEBSTEDER:

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjepartssporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

HVEM VI DELER DINE DATA MED:

Vi benytter os af eksterne samarbejdspartnere og leverandører. Vores partnere skal garantere, at dine oplysninger er beskyttet, og ikke bliver videregivet. Vi benytter MailChimp, Easyme og Jetpack.

 

HVOR VI SENDER DINE DATA:

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

 

ANALYTICS:

Vi bruger Jetpack, som indsamler anonyme analytics data. 

Jetpacks privatlivspolitik: https://automattic.com/privacy/

 

HVORDAN VI BESKYTTER DINE DATA:

Vi benytter kryptering; sikkerhedsprocedurer såsom to-faktor godkendelse ved tilmelding af nyhedsbrev.

 

DINE RETTIGHEDER:

Du har ret til at få rettet ukorrekte oplysninger om dig.

Du har ret til i nogle tilfælde at få slettet oplysninger om dig, før tidspunktet for vores almindelige generelle sletning.

Du har i nogle tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger, så vi kun må behandle dem med dit samtykke, udover opbevaring. 

Du har i nogle tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, selvom behandlingen er lovlig. Du kan også gøre indsigelse til at få dine oplysninger behandlet til direkte markedsføring.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler din data på. Deres kontaktoplysninger kan findes via http://www.datatilsynet.dk.

 

VORES KONTAKTINFORMATION:

Ønsker du kontakt vedrørende privatlivsspecifikke bekymring, send da en mail til mail@carolinaisadora.dk.