OM

Carolina er personlig vejleder og numerolog, og har speciale i det unikke blueprint – hvorfor du er her. Hun er uddannet klassisk numerolog, yogalærer og Akasha Reader (færdig sommer 2021), udover sin baggrund i biologisk medicin.

De forskellige grene af faglighed gør, at hun arbejder med det åndelige og spirituelle fra en jordbunden og konkret vinkel, der er nemt at implementere i en almindelig hverdag. Altid med ønsket om at hjælpe dig videre, give dig et nyt perspektiv, og vække den styrke og visdom inde i dig, som du har.

Carolina arbejder med personlig transformation gennem navneskifte, forløb og kurser. Der ER en grund til at du er her, og det hjælper Carolina dig med.

Siden 2016 har hun arbejdet med klienter fra ind- og udland, og fra alle samfundslag og aldersgrupper. 

Privat bor Carolina med sin kæreste og hund på Sjælland, hvor hun går ture i naturen, læser historiske bøger, og lever sit drømmejob – nemlig at give dit liv mere formål, mening og klarhed. 

Det skal føles godt ♡

Du er alt, hvad du leder efter ♡

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Individual Mentor Session

Få kærlig og objektiv sparring på netop din situation, hvor du er i din udvikling, og hvor du er på vej hen. Til dig, der har brug for én at tale med og at få friske øjne på din situation

High Vibrations Navneskifte

Til dig der er nysgerrig på og ønsker et numerologisk navneskifte, der passer til din essens, ønsker, drømme og formål. Bliv endelig den, du er kommet her for at være. 

High Vibrations for Business

Til dig med ambitioner og drømme, der ønsker mere vækst, medgang og flow i din virksomhed. Skab en bæredygtig virksomhed med et støttende numeroskop.