Velkommen til lydfilerne om de 9 grundenergier. Jeg har glædet mig sådan til at dele dem med dig! Kender du din grundenergi? Din grundenergi er meget vigtig, for det er her dit primære livsformål og din primære livslektion findes. Det er her du kan aflæse, hvad du skal bidrage med her på jorden, hvad der er dit højeste formål ♡

Det kan være ekstremt powerfuldt at kende sin grundenergi. Vi mennesker behøver ikke regne det hele ud – dine største potentialer gemmer sig allerede i din fødselsdato. – Carolina Isadora

Sådan finder du din grundenergi:

Din grundenergi er summen af din fødselsdag. Dvs. kun selve dagen. Jeg er født d. 18., hvilket vil sige, at jeg er 9 i grundenergi (1+8=9). Jeg ville også være 9’er, hvis jeg var født d. 9. eller d. 27. uanset hvilken måned og år. 

Du er 1’er, hvis du er født d. 1., d. 10., d. 19., eller d. 28.

Du er 2’er, hvis du er født d. 2., d. 11., d. 20. eller d. 29.

Du er 3’er, hvis du er født d. 3., d. 12., d. 21. eller d. 30.

Du er 4’er, hvis du er født d. 4., d. 13., d. 22., eller d. 31.

Du er 5’er, hvis du er født d. 5., d. 14., eller d. 23.

Du er 6’er, hvis du er født d. 6., d. 15., eller d. 24.

Du er 7’er, hvis du er født d. 7., d. 16. eller d. 25.

Du er 8’er, hvis du er født d. 8., d. 17., eller d. 26.

Du er 9’er, hvis du er født d. 9., d. 18. eller d. 27.

Du er helt perfekt og helt fantastisk som du er!

Mange af os går rundt med dén her tvivl – hvad er det jeg er her for? Hvorfor sker dette for mig? Hvad er det, jeg skal lære? Hvordan bliver jeg glad.. sådan rigtigt?
Spiritualitet og numerologien kan være lidt svært at forstå i vores moderne verden, men i virkeligheden handler det om DIG. Om dit potentiale, om din livsvej, om alt det skønne du indeholder, om at skabe et liv, der føles godt. At du får udlevet det, der kalder på dig indefra.
 
Spiritualiteten og det indre arbejde er nøglen til at skabe forandringer, fra det kærligste sted. Det er ikke dig, den er gal med. Du har bare brug for en anden metode.

Det er min store livspassion at guide dig, støtte dig og løfte dig videre. Jeg ser hele dig. Du behøver ikke at stå med tankerne og overvejelserne selv. Det er SÅ givende at få sparring, kærlig vejledning, et spirituelt perspektiv og at få helikopteroverblikket tilbage. Det giver ro i maven og den dejligste følelse indeni at få klarhed.

Jeg vil elske at se dig, skønne sjæl. Om det så er til en numerologisk navneskiftesession, det personlige Life Creator-forløb, en her-og-nu mentorsession, eller bare på de sociale medier, så er du meget velkommen.