Er du et sted “in-between”, og trænger du til en kærlig, guidende hånd, som kan hjælpe dig videre?

Vil du blive meget klogere på dig selv, dit livsformål og dit unikke blueprint?

Og er du klar til at få stillet de rigtige spørgsmål, der giver svarene inde i dig, kombineret med vejledning, erfaring og rådgivning fra en mentor?

Så er mentorforløbet for dig

Vi er alle på hver vores rejse, men du behøver ikke tage den alene. Jeg vil elske at hjælpe dig med at træffe dine valg fra det rette sted, og tilmed give dig smutvejen, så du kan komme hurtigere derhen


 

Det er for dig der…

Er i tvivl om, hvor du skal starte, og hvor du vil hen

Føler at du står på tærsklen til noget nyt, men ikke ved hvad

Føler at du står i stampe

Gerne vil omsætte drømme til virkelighed

Trænger til, at der sker noget!

Er et “mellemsted”, hvor du trænger til nyt input og at ryste posen

Har set dig blind på din situation og dit eget potentiale

Ikke føler for gruppeforløb, men trives bedst med at have din mentor alene og tæt på

✨   Forløbet indeholder   ✨

♡ 3 måneder sammen med Carolina

♡ 3 x 1:1-sessioner via Zoom. I 1. session starter vi med at tale om, hvor du er i dit liv og hvad der fylder. Hvad dine udfordringer er, og hvad du ønsker vejledning til. Bagefter får du en personlig reading af Carolina, der dykker ned i dit livsformål, styrker og talenter. 2. session handler om, hvor du er, og hvor du gerne vil hen. Vi gennemgår, hvad der er sket siden sidst, og hvor du er nu. Du får en akasha-reading, hvor du får kortlagt din oprindelige sjæl, og hvilke guddommelige gaver den har. 3. session: Her gennemgår vi, hvordan du bevidst begynder at skabe dit liv, så dine drømme omsættes til virkelighed, og trækker dine ønsker ned på jorden. Det er når handlingen sættes på, at du virkelig kan skabe forandring.

♡ Telefonopkald mellem hver session, så du er støttet hele vejen

♡ Lydfiler med optagelse af alle sessioner, som du kan lytte til igen og igen

♡ Adgang til sparring via mail 24/7


BONUS:

☆ PDF med dine livsformål, lektioner og sjælsenergi: En smuk visuel oversigt over dit blueprint, som kan hænges op som en kærlig reminder om dig og dine styrker.

 “Dit forløb skaber vi sammen udfra hvor du er i dit liv, og hvad der føles rigtigt for dig. Den største transformation skabes sammen, og det er livsforandrende pludselig at tage sin skaberkraft tilbage – og opdage, at alt du ledte efter, var inde i dig”

Din investering: 7.250 kr. (kan opdeles i 2, 5 og 10 rater) 

Jeg glæder mig sådan til at møde dig  

Hvem er din mentor?

Carolina er vejleder og numerolog, og har speciale i det unikke blueprint – hvorfor du er her. Hun er uddannet klassisk numerolog, yogalærer og Akasha Reader, udover sin baggrund i biologisk medicin og naturopati.

Carolina arbejder med personlig transformation gennem navneskifte, forløb og kurser. Altid med ønsket om at give åbenbaringen ved at kende sit blueprint, livsformål og potentialer videre. Der ER en grund til at du er her, og det lærer Carolina dig.

Siden 2016 har hun arbejdet med klienter fra ind- og udland, og fra alle samfundslag og aldersgrupper. 

Privat bor Carolina med sin kæreste og hund på Sjælland, hvor hun går ture i naturen, læser historiske bøger, og lever sit drømmejob – nemlig at give dit liv mere formål, mening og klarhed. Det skal føles godt ♡