→ Har det kaldt på dig at få et overblik?

→ At få vejledning til det næste kapitel i dit liv?

→ Trænger du til friske, objektive øjne og nye input?

→ Er du i tvivl om dit næste skridt?

I mentorsessionen tager jeg udgangspunkt i din numerologiske essens, dit livsformål, livsvej og potentiale. Jeg ser dig fra din reneste energi og dine muligheder, og guider dig til, hvordan du bedst kommer videre ✨

Via dine temaer i årstalsrækkerne skaber vi et overblik over din rejse indtil nu, og gennemgår prognosen for, hvad der venter dig resten af året. Vi kigger også ud i det nye år, og hvad der venter dig.

Der er altid en mening med der du er, og hvor du er på vej hen.

Sessionen består af:

✨ 75 min. 1:1-session via Zoom med mig, Carolina Isadora

✨ Særlig fokus på det, du står i lige nu, og som du ønsker vejledning og sparring i

✨ Udgangspunkt i din numerologiske essens, de dobbelte tal og din livsvej

✨ Dit årstema for i år og din personlige prognose for resten af året

✨ Et kig på det kommende år, og hvad der venter dig

✨ Overblik, ro i maven og retning efter endt session

Sessionen er også god til dig, der har haft en session hos mig tidligere.

Jeg glæder mig til at se dig ♡