Det smukkeste værktøj og den mest transformerende proces - hjem til dig selv ♡

Kender du følelsen af at længes efter mere?

At du tænker, at der MÅ være mere til dig?

Kender du følelsen af at banke hovedet mod et glasloft – at du ender i de samme mønstre og udfordringer, igen og igen?

Vil du stå klart og kærligt i dig selv, som det fantastiske menneske du er?

Vil du udleve dit fulde potentiale og højeste formål?

Et numerologisk navneskifte er den dybest mulige transformation du skabe. Med rene og opløftende navneenergier, hæver du din vibration, og får et numeroskop, der hjælper dig til at udleve dit livsformål, og skabe det liv, du drømmer om.

Det er ikke tilfældigt, at du læser dette nu. Der er altid en mening med det du tiltrækkes af, og det, som finder vej ind i dit liv. 

Jeg vil elske at indvie dig i numerologiens kærlige og spirituelle verden. Det handler ikke kun om dine navne, men om hele den måde du lever dit liv på, din sjæls dybeste mission, og din skæbnevej.

– Carolina Isadora

Hvem er det for?

Dig, der vil opgradere på alle planer. Som er på en indre rejse, og som er klar til næste niveau.

Du drømmer om mere flow, glæde, kærlighed. Du er nysgerrig, spændt, og mærker det kalde. 

Du ønsker energier der støtter dit livsformål, og som gør det lettere at mestre de læringer du møder. Du vil udleve dig selv og dit formål – nu skal det være!

Hvad er et numerologisk navneskifte?

Et nyt numeroskop med højtvibrende navne der passer til din essens, livsformål, sjæl, og hvad du er her for. En metode til at højne din vibration, slippe gammel karma, og få en masse støttende energier ind i dit liv.

Det giver det største vibrationsløft til dig og dit liv, og fjerner blokeringer, så du bliver et vibrationsmæssigt match til det, du ønsker.

Sessionen indeholder

♡ 2 timers dybdegående session sammen med mig via Zoom.

♡ Jeg fortæller dig om din numerologiske essens – din grundenergi, månedsenergi og årsenergi, samt din sjælsenergi og sjælegruppe. Jeg fortæller dig, hvad dit livsformål er, dine livslektioner, samt hvad dine styrker og læringer er i dette liv.

♡ Derefter kigger vi på dit nuværende numeroskop, og hvilke mønstre og energier, der træder frem. Vi kigger på dine vibrationer, og hvordan de skaber den sti og de resultater, som du har haft i dit liv indtil videre.

♡ Bagefter kigger vi på dit nye numeroskop, og taler om dine eventuelle ønsker til navne eller vibrationer. Vi taler om, hvad du ønsker at skabe i dit liv, og om der er noget specifikt, du ønsker støtte til. Alt dette tager jeg med, så du er med hele vejen. 

♡ Vi ser på dine årstalsrækker, og jeg gennemgår dem for dig, så du ved, hvad der venter af energetisk potentiale for dig de næste 5 år.

♡ Til sidst får du en masse smukke og opløftende navnelister med, med et utal af muligheder. Det er altid dig, der bestemmer dine navne.

Hele din session bliver optaget som lydfil, som du får tilsendt bagefter, og som du kan lytte til igen og igen. Sessionen er inkl. navnelister, MP3-fil med sessionen, dit nye numeroskop, en PDF med dine livsformål og livslektioner, samt guide til proces og udrensning. Alt, hvad du skal bruge.

Din investering: 4.550 kr. (kan opdeles i 2, 5 eller 10 rater)

I dit numeroskop ses din vibration i verden, dine styrker, begrænsninger, forhindringer, og måder at spænde ben for dig selv på. 

Jeg vil elske at hjælpe dig helt hjem til dig selv, din dybeste visdom, dit inderste kald, og dit vildeste potentiale. 

Har du spørgsmål? Så send mig en mail på kontakt@carolinaisadora.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig ♡


Hvem er Carolina?

Carolina er vejleder og numerolog, og har speciale i menneskers blueprint – hvorfor du er her. Hun er uddannet klassisk numerolog, yogalærer og Akasha Reader (færdig sommer 2021), udover sin baggrund i biologisk medicin og naturopati.

Carolina arbejder med personlig transformation gennem navneskifte, forløb og kurser. Altid med ønsket om at hjælpe dig videre, give dig et nyt perspektiv, og vække den styrke og visdom inde i dig, som du har.