Lad din virksomheds vibration tiltrække det du ønsker, og skab en bæredygtig forretning ♡

Alt er energi, og derfor har din virksomheds navn også stor betydning for, hvilke omstændigheder, flow og indtjening den tiltrækker – eller ikke tiltrækker. Så er din virksomhed ikke dér, hvor du ønsker, er en virksomhedssession oplagt at kigge på.

Når din virksomhed bliver registreret, får den sit eget navn og dato, og derfor også sin egen energi. Selvom dine personlige navne er vigtigst, så har dit virksomhedsnumeroskop også rigtig meget at sige, når det kommer til resultater, samarbejde, omsætning, projekter, muligheder og vækst. 

Et rent virksomhedsnumeroskop kan hjælpe dig med at skabe et match til det, du drømmer om, og øge kvaliteten af dét, du har i forvejen. Det handler ikke om at ændre din virksomhed, men at give den de allerbedste betingelser for vækst, flow og udlevelse af ambitioner. Til glæde og gavn for dig, og for resten af verden.

Måske du kender følelsen af, at gøre AL arbejdet og have de bedste intentioner og drømme, men at du stadig ikke er der, hvor du gerne vil være. Frustrationen slider på troen og optimismen, og måske overvejer du at smide håndklædet i ringen? Her kan et vibrationsskifte i din virksomhed være løsningen – at få det rette match, så du også høster det, du sår, og endelig kommer udover stepperne!

Sessionen indeholder:

♡ 1,5 times session med mig via Zoom

♡ Analyse og tolkning af din virksomheds registreringsdato (eller hvis du er nystartet, finder vi én til dig)

♡ Gennemgang af dit nuværende virksomhedsnumeroskop, såfremt din virksomhed eksisterer i forvejen, og hvilke mønstre og resultater, den tiltrækker lige nu

♡ Udvælgelse af et nyt og støttende numeroskop med fokus på penge, flow, inspiration, vækst, og hvad du ellers har af ønsker til din virksomhed

♡ Gennemgang af din virksomheds årstalsrækker for de næste 5 år, så du ved, hvad der venter, og hvordan du bruger det.

♡ Navnelister med mange opløftende muligheder til din virksomhed

♡ Hele sessionen optaget som lydfil, som du får tilsendt bagefter – og kan lytte til igen og igen

Din investering: 3.250 DKK inkl. moms. (kan betales i 2 eller 5 rater)

Hvem er Carolina?

Carolina er vejleder og numerolog, og har speciale i menneskers blueprint – hvorfor du er her. Hun er uddannet klassisk numerolog, yogalærer og Akasha Reader (færdig sommer 2021), udover sin baggrund i biologisk medicin og naturopati.

De forskellige grene af faglighed gør, at hun formidler det åndelige og spirituelle fra en jordbunden og konkret vinkel, der er nemt at implementere i en almindelig hverdag.

Carolina arbejder med personlig transformation gennem navneskifte, forløb og kurser. Altid med ønsket om at hjælpe dig videre, give dig et nyt perspektiv, og vække den styrke og visdom inde i dig, som du har.

Carolina tilbyder numerologiske sessioner, personlig vejledning, og deler ud af sin viden via sin Instagram, blog og via workshops og foredrag.